Advertentie

Huwelijksfotograaf?

www.defotograaff.nl
huwelijksfotograaf defotograaff.nl


KaartMania


voor

Trouwkaarten
Save the date
Menukaarten
Bedankkaarten
geboortekaarten
eigen ontwerp

Mail ons voor
meer info!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook 20 kaarten bestellen?
Om de kosten van de kaarten zo laag mogelijk te houden hanteren wij een minimum aantal dat besteld kan worden van 50 kaarten.

Kan ik een bepaalde kaart ook in een ander formaat bestellen?
De kaarten van KaartMania kunnen geheel naar wens worden aangepast, dus ook in formaat. Afhankelijk van het gewenste formaat kan een kleine toeslag voor de enveloppen nodig zijn.

Wat zijn de kosten om KaartMania voor mij een eigen trouwkaart te laten ontwerpen?
De kosten hangen enigszins van de wensen af, maar de ontwerpkosten zijn gemiddeld rond de 40 a 60 euro (Dit is exclusief drukkosten). Mail ons uw wensen en u ontvangt een offerte op maat.

Kan ik een bepaalde kaart ook in mijn eigen kleur bestellen?
De kaarten van KaartMania kunnen geheel naar wens worden aangepast, dus ook in uw gewenste kleur. De juiste kleur kan per e-mail aan ons worden doorgegeven. Kleuren als zilver en goud zijn helaas niet mogelijk.

Hoe kan ik een gewenste kleur doorgeven?
Bij voorkeur als CMYK waarde (diverse tekenprogamma's kunnen dit). Anders als RGB waarde of desnoods een kleurenstaal per post naar ons opsturen. Er wordt dan een drukkleur gekozen zo dicht mogelijk bij de gewenste kleur. Let daarbij wel op dat door de instellingen van uw monitor de kleuren in de digitale PDF proef anders kunnen worden weergegeven op uw monitor.

Wat voor enveloppen zitten er bij de kaarten?
De enveloppen die u gratis bij de kaarten ontvangt zijn stevige witte wenskaartenveloppen, dus met puntsluiting. De enige uitzondering hierop is de envelop voor de kaarten van 10x30 cm, dit is een smalle akte envelop. Voor dit formaat is namelijk geen wenskaartenvelop beschikbaar.


Kan ik later nog 10 extra kaarten bestellen?
Dat is mogelijk. Echter, doordat alle machines weer ingesteld moeten worden (met name de drukpers), worden er weer startkosten berekend. Het is veel goedkoper om meteen wat extra exemplaren te bestellen.